Despre noi

TeraBio Pack este parte din Grupul TeraPlast – grup antreprenorial românesc cu tradiție de 125 de ani, cu expertiză vastă în procesarea polimerilor și o cifră de afaceri anuală de peste 100 milioane de euro.

Alături de TeraBio Pack, din Grupul TeraPlast mai fac parte companiile: TeraPlast, TeraGlass, TeraPlast Recycling și Somplast.
12
Milioane EUR este valoarea investiției în TeraBio Pack
1
Locul pe care vrem să îl ocupăm în piață
300
Mii metri pătrați este suprafața totală a Parcului Industrial TeraPlast
125
Ani de tradiție a Grupului TeraPlast

Expertiză, performanță, calitate

Fabrica TeraBio Pack este rezultatul unei investiții de peste 12 milioane de euro în tehnologii de ultimă generație, de înaltă performanță, superioare majorității echipamentelor disponibile în piață la ora actuală. Soluțiile din portofoliul nostru corespund standardului EN 13432 privind materialele biodegradabile și compostabile, sunt certificate OK Compost Home și Industrial. Astfel, TeraBio Pack vă oferă garanția calității și încrederea că aveți alături un partener stabil și puternic.

Ne dezvoltăm împreună cu partenerii noștri

Ne bazăm pe construirea unor parteneriate reciproc avantajoase, pe termen lung, definite de profesionalism, respect și reciprocitate. Obiectivul nostru este să ne diversificăm portofoliul de produse astfel încât să fim un furnizor complet pentru partenerii noștri. De aceea suntem în continuă mișcare, conectați la piață și atenți la oportunitățile de dezvoltare existente.

Credem în relații câștig-câștig

Produsele TeraBio Pack sunt livrate la un raport corect calitate-preț de către o echipă cu expertiză vastă în piața ambalajelor din România și din străinătate.

În plus, la TeraBio Pack ai la dispoziție:

  • Profesionalism și consultanță tehnică
  • Palete diversificate de culori, dimensiuni și variante de ambalare
  • Produse 100% ecologice
  • Calitate certificată internațional

Întrebări frecvente

Se acordă discount în funcție de cantitate și locație de livrare?

Colegii noștri vor încerca, alături de tine, să identifice soluțiile care răspund cel mai bine criteriilor dumneavoastră. Prețul și eventualele oferte speciale sunt influențate de o multitudine de factori precum cantitate comandată, personalizare, culori, grosime ș.a.m.d. Pentru o ofertă personalizată, îți recomandăm să ne contactezi prin intermediul formularului de contact.